Holanđani uvode posebne test uređaje za kontrolu električnih bicikala

Izvor: AutoBlog, 22.Feb.2024, 02:20

Holanđani uvode posebne test uređaje za kontrolu električnih bicikala

Foto: Korps Nationale Politie Policija u Holandiji preduzima mere protiv onih koji su na električnim biciklima uklonili blokade brzine. Povod je sve veći broj poginulih u saobraćaju. Vozači električnih bicikala u SAD-u mogu da voze snažne električne bicikle koji mogu do 45 km/h, ali u Evropi uglavnom postoje ograničenja na 25 km/h, a snaga motora ograničena je na 250 vati. Holandska policija je primetila rast saobraćajnih nesreća u kojima su učestvovali biciklisti u poslednje vreme i to sa smrtnim slučajevima koji su dostigli rekordni nivo 2022. godine. Te brojke se većim delom pripisuju električnim biciklima, navodi Revija HAK. Nova biciklistička tehnologija zahteva nove policijske metode, zbog čega su u Holandiji raspoređene...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Nizozemci uvode posebne test uređaje za kontrolu električnih bicikala

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Feb.2024

​Policija u Nizozemskoj preduzima mjere protiv onih koji su na električnim biciklima uklonili blokade brzine. Povod je sve veći broj poginulih u saobraćaju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.