Hamilton i Rozberg poput neprijatelja

Izvor: Autoportal.rs, 26.Sep.2014, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton i Rozberg poput neprijatelja

Od trenutka kada je postalo jasno da će se o šampionskoj tituli odlučivati između dvojice vozača Mercedesa sva ljubav, ako je ikada tu i bilo ljubavi, između timskih kolega je prestala. Jedan od glavnih ljudi u najboljoj ovosezonskoj ekipi je otišao korak dalje u definisanju odnosa između svojih pilota.

Luis Hamilton i Niko Rozberg imaju zaista dugu istoriju i znaju se još od zajedničnkih karting dana. Tada je među dvojicom mladih i perspektivnih vozača vladalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << prijateljstvo, ali je sada situacija potpuno drugačija.

Od početne netrpeljivosti došlo se do toga da čak mesec dana nisu razgovarali jedan sa drugim. Toto Volf je čak njihov međusobni odnos opisao kao odnos "između dva neprijatelja".

"Situacija se promenila, od recimo blago prijateljske na početku sezona do sada kada su njih dvojica poput dva neprijatelja. Vrlo je napeto među njima ali nadam se da će to iznedriti ono najbolje od njih," rekao je Nemac.

"Ovi momci su oduvek trenirani da se bore za titulu prvaka. Eto, pogodilo se da su u istom timu. To je sigurno teško za njih, ali je jedno novo iskustvo," dodaje Volf.

Kada je psihološka igra u pitanju čini se da za sada prednost ima Hamilton, ne samo zbog bodovne prednosti, već i zbog toga kako se Rozbeg ponaša na stazi kada ga Nemac sustiže, a kako Britanac kada je na čelu kolone.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.