Hamilton i Rozberg - bradati prijatelji

Izvor: Autoportal.rs, 29.Okt.2014, 20:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton i Rozberg - bradati prijatelji

Dvojac Mercedesa ove godine vodi veliku bitku za naslov prvaka, zbog čega je njihov međusobni odnos veoma zategnut, ali čini se da su rešili svoje nesuglasice.

Luis Hamilton i Niko Rozberg su u napetoj trci za titulu prvaka u konkurenciji vozača u Formuli 1. Njihovi sukobi na stazi se se, na svu sreću samo verbalno, preneli i na njihov međusobni odnos van trkališta i nijedan ne poriče da oni sada nisu prijatelji.

Ali da novac može da >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << izleči sve nesuglasice pokazuje i nova reklama u kojoj učestvuju dva pilota Mercedesa. Nemački tim ima sponzorski ugovor sa kompanijom "IWC Schaffhausen" koja je proizvođač luksuznih satova iz Švajcarske.

U reklami vidimo tim inžinjera Mercedesa koji sastavi F1 bolid za svega 30 sekundi, dok Švajcarcima za sat treba gotovo nedelju dana. Poenta reklame je da su neke stvari bolje ukoliko se lagano i temeljno naprave. Možda najzanimljiviji detalj celog videa jesu dva vozača kojima su za potrebe snimanja napravljene veštačke brade.

 

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.