Hamilton: Biću još bolji naredne sezone

Izvor: Autoportal.rs, 24.Nov.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton: "Biću još bolji naredne sezone"

Sada već dvostruki šampion Formule 1 nije previše slavio svoju novu titulu već se odmah okrenuo planovima za naredni šampionat za koji najavljuje još bolje rezultate.

Luis Hamilton novi je šampion Formule 1. On je na poslednjoj trci sezone trijumfom potvrdio da je ipak za nijansu bolji od kolege iz tima, Nika Rozberga, koji mu je srdačno čestitao na osvojenoj tituli.

Iako ima razloga za veliko i dugo slavlje Britanac tvrdi da je večera sa porodicom >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << i nešto malo vremena provedeno na timkoj žurci način na koji je obeležio osvajanje šampionata. Kako kaže, već sada razmišlja o narednoj sezoni za koju najavljuje još bolje rezultate.

"Već naredne nedelje biću u fabrici, radićemo na razvijanju bolida za sledeću sezonu.  Neću se zadovoljiti osvajanjem ove titule, biću još bolji naredne sezone," poručio je svetski šampion, Luis Hamilton.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.