HITAN APEL POLICIJE VOZAČIMA DVOTOČKAŠA: U petak i subotu obratite pažnju na ove dve stvari

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2023, 05:30

HITAN APEL POLICIJE VOZAČIMA DVOTOČKAŠA: U petak i subotu obratite pažnju na ove dve stvari

Iz PU Novi Pazar apelovali su i na vozače putničkih i teretnih vozila i vozače autobusa da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša.

Policijska uprava u Novom Pazaru upozorila je danas vozače motocikala i mopeda da poštuju ograničenje brzine i da nose zaštitnu kacigu.

Imajući u vidu najavljen značajan porast temperature u petak i subotu, na putevima se očekuje veći broj motocikala i mopeda, pa skrećemo pažnju vozačima dvotočkaša da poštuju ograničenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << brzine i da nose zaštitnu kacigu, navodi se u saopštenju.

Iz PU Novi Pazar apelovali su i na vozače putničkih i teretnih vozila i vozače autobusa da obrate posebnu pažnju na vozače dvotočkaša, kako bi se smanjio rizik od nastanka saobraćajne nezgode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.