HIT: Evo kako Rus reaguje kada mu PODIGNETE AUTO (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 10:33

HIT: Evo kako Rus reaguje kada mu PODIGNETE AUTO (VIDEO)

Nastao haos...

Spustiti na silu auto koji je pauk već pokupio sa asfalta nije naročito pametna ideja. Ovakav poduhvat prouzrokovaće veću štetu od kazne za pogrešno parkiranje i premeštanje vozila. U slučaju koji možete pogledati u videu ispod teksta, vozač "kije" nije formalno i vlasnik, te su stvari još zanimljivije. Policijska patrola na moskovskom aerodromu zaustavila je njegovo vozilo i utvrdila da vozač nije vlasnik, te pozvala pauka i odlučila da uzme vozilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nije ih zanimalo čak ni to što se navodni vlasnik Vladimir javio telefonom i rekao da je vozaču zaista prodao vozilo, ali da papire još nisu sredili zbog kredita.

Vozač i očito novopečeni vlasnik ubrzo je izgubio živce i pokušao da pobegne. To mu je i uspelo, i to nakon što je uklonio lance sa točkova. Uprkos velikoj šteti na autu, vlasnik nije previše zabrinut.

- Imam svoj servis i potrebno znanje. Moja je procena bila da putanja vozila neće oštetiti pauka, ali i da neće biti opasna za okolinu. A što se tiče štete na mom automobilu, ona je minimalna - izjavio je vozač za Autonews.ru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.