Kraj jedne ere: Klarkson, Hamond i Mej snimili poslednju epizodu

Izvor: B92, 02.Dec.2023, 13:57

Kraj jedne ere: Klarkson, Hamond i Mej snimili poslednju epizodu

Čuveni trojac koji čine Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej, snimio je poslednju epizodu automoto emisije "The Grand Tour".

Ovim je stavljena tačka na emisiju koja se već sedam godina prikazuje na platformi Amazon Prime, bar u ovoj verziji, jer se navodno analizira da li nekako mogu da je restilizuju.

Specijal koji je ujedno i poslednja epizoda, snimljen je u Zimbabveu, a emitovaće se sledeće godine. Njih trojica počeli su da snimaju ovu emisiju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nakon što su napustili BBC, gde su vodili "Top Gear".

Prema podacima koje je dao Amazon, sezona emisije iz 2018. godine bila je najgledanija od svih koje spadaju u Amazon Original produkciju.

Podsetimo - vesti o poslednjoj epizodi "The Grand Tour" dolaze samo malo nakon što je objavljeno i da je emitovanje emisije "Top Gear", kako je rečeno, "obustavljeno do daljeg", i to posle nesreće koju je doživeo jedan od voditelja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.