Goodyear predstavio UltraGrip Performance

Izvor: Nacionalna klasa, 21.Nov.2015, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Goodyear predstavio UltraGrip Performance

Kompanija Goodyear je predstavila novi zimski pneumatik visokih performansi, koji nudi sigurnost, odlično prianjanje u svim zimskim uslovima i kraći put zaustavljanja.

Novi zimski pneumatik visokih performansi Goodyear UltraGrip Performance odlično se ponaša u svim zimskim uslovima, kako na snegu tako i na snežnoj bljuzgavici i ledu.

Ovaj pneumatik može da se pohvali odličnim prianjanjem i nudi izvanredno upravljanje u svim zimskim uslovima vožnje zahvaljujući poboljšanim >> Pročitaj celu vest na sajtu Nacionalna klasa << lamelama sa sistemom međusobnog preplitanja, usavršenom dezenu gazećeg sloja i brojnim aktivatorima blokova. U poređenju sa konkurentskim pneumaticima, Goodyear UltraGrip Performance obezbeđuje 3% kraći put zaustavljanja na snegu, a treba istaći i veću otpornost na akvaplaning na mokrim i snežnom bljuzgavicom pokrivenim putevima, uz bolje performanse na suvim i zaleđenim putevima tokom čitavog veka trajanja.

Pneumatik je takođe opremljen indikatorom habanja gazećeg sloja, koji omogućava vozaču da lakše oceni kada pneumatik treba zameniti novim.

Prodajni program pneumatika UltraGrip Performance obuhvata 38 putničkih pneumatika za srednje velika i velika vozila.

Izvor: Goodyear

Nastavak na Nacionalna klasa...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.