Gledateljka pomogla da se reši saobraćajni problem – ispravljen iskrivljeni znak VIDEO

Izvor: B92, 19.Okt.2021, 21:29

Gledateljka pomogla da se reši saobraćajni problem – ispravljen iskrivljeni znak VIDEO

Zbog čega je stajao nakrivo – nije poznato, ali ono što je sigurno je da ovaj znak pravio problem vozačima.

Naime, znak ukazuje na ukrštanje sa putem sa prvenstvom prolaza, odnosno na blizinu raskrsnice na kojoj vozač mora da ustupi prvenstvo prolaza vozilima koja se kreću po putu na koji on nailazi – što u ovom slučaju nije bilo moguće. Ipak, zahvaljujući savesnoj građanki, problem je rešen.

Reporterka TV Prva zaputila se tragom mejla jedne gledateljke.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
"Poštovani, molimo vas da dođete i da snimite saobraćajni znak koji je sve samo nije ispravan. Neko ga je iskrivio, dal je automobil ili pak neko rukom ali ne stoji uspravno i vozači ne mogu da vide upozorenje pošto je to znak za ulicu sa prvenstvom prolaza. Više puta je dolazilo do sudara. To tako stoji već mesecima. Nadam se da ćete uspeti nešto. Hvala unapred, Marija Popović."

Pogledajte prilog:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.