General Motors očekuje slabu godinu za celu industriju

Izvor: AutoBlog, 17.Jan.2009, 05:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

General Motors očekuje slabu godinu za celu industriju

Američka automobilska kompanija Dženeral motors (General Motors Corp.) smanjila je ranija predviđanja ukupne prodaje vozila za 2009. godinu u SAD sa 12 miliona na 10,5 miliona vozila. Ukoliko se projekcije Dženeral motorsa (GMC) za tekuću godinu pokažu ispravnim, to će značiti da će američka automobilska industrija u 2009. imati jednu od najtežih poslovnih godina. GMC je izneo projekciju ukupne prodaje vozila u svetu u 2009. godini, prema kojoj se očekuje prodaja od 57,5 miliona vozila. Američki proizvođači su i 2008. godine, zabeležili pad prodaje......

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Dzeneral motors ocekuje slabu godinu za celu industriju

Izvor: Economy.rs, 16.Jan.2009, 16:37

Americka automobilska kompanija Dzeneral motors (General Motors Corp.) smanjila je ranija predvidjanja ukupne prodaje vozila za 2009. godinu u SAD sa 12 miliona na 10,5 miliona vozila.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.