Gde možete držati McLaren Senna? Na 57. spratu VIDEO

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 17:02

Gde možete držati McLaren Senna? Na 57. spratu VIDEO

Najskuplji penthaus u Melburnu u Australiji je postao još ekskluzivniji zahvaljujući jednom posebnom dodatku, a to je McLaren Senna GTR.

Superautomobil je podignut na 57. sprat tornja u ulici La Trobe Street pomoću krana, a taj proces je privukao veliku pažnju slučajnih prolaznika. Ova situacija je podsetila na scenu iz franšize "Fast and Furious" i superautomobil Lykan Hypersport.

Informaciju o superautomobilu je na Instagramu podelio multimilioner Adrian Portelli, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << koji se našao na naslovnicama zbog kupovine najskupljeg penthausa u Australiji, a koji ga je koštao 26,3 miliona dolara. Takođe, vlasnik je i pomenutog McLarena Senna GTR iz 2020. godine koji košta 3 miliona dolara.

Kako navodi Klix, Portelli je odlučio da smesti McLaren u penthaus jer nije legalan za put. Rekao je da će to verovatno biti njegov dom zauvek jer je povratak na tlo nakon što se završe građevinski radovi na tornjevima gotovo nemoguć.

Podsetimo, McLaren Senna GTR je debitovao 2019. godine kao verzija modela Senna namenjena isključivo stazi, a proizvedeno je svega 75 primeraka. Pokreće ga 4,0 litarski twin-turbo V8 motor koji razvija 814 KS te ima ekstremnu aerodinamiku.

Portelli u kolekciji ima i druge sjajne automobile poput Lamborghini Aventadora SVJ i Murcielaga SV.

Pre nego je GTR smestio u toranj, vlasnik ga je vozio na stazi te se zabavljao u zatvorenom objektu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gdje možete držati McLaren Senna? Na 57. spratu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2023

Najskuplji penthaus u Melburnu u Australiji je postao još ekskluzivniji zahvaljujući jednom posebnom dodatku, a to je McLaren Senna GTR.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.