Galerija: Alfa Romeo Tonale

Izvor: B92, 18.Avg.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Galerija: Alfa Romeo Tonale

Pogledajte nove fotografije Alfinog SUV koncepta sa hibridnim pogonom koji je predstavljen na ovogodišnjem ženevskom auto-salonu, a čija se produkcijska verzija iščekuje sa velikom pažnjom.

Tonale je nakon martovskog debija impresionirao hrabrim i pomalo neobičnim izgledom - u odnosu na aktuelnu liniju Alfa Romea - koji je uz hibirdni pogon njegov glavni adut. Kako kažu u Alfi, nekoliko proslavljenih detalja odabrano je kao deo njegovog dizajna kako bi podsetili na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istorijat brenda.

"Teledial" volan, na primer, jeste element koji podseća na tradicionalnu Alfa Romeo DNK. Slična priča prati i dizajn 21-inčnih alu felni koje predstavljaju jasnu i snažnu interpretaciju teme kruga.

Italijanski proizvođač objašnjava da, posmatran sa strane, Tonale ima stilske elemente koji podsećaju na formu modela Duetto ili Disco Volante Spider.

Da upotpuni dizajn prednjeg dela, tu je i legendarni element "3 plus 3" grupa svetala koja budi uspomene na izgled modela SZ i Brera.

Videćemo koliko će Alfa Romeo da menja izgled Tonalea u produkcijskoj verziji, u odnosu na koncept, a u međuvremenu italijanski proizvođač je objavio nove fotografije ovog koncepta i još jednom je podgrejao nade i očekivanja fanova.

Više fotografije pogledajte u našoj Galeriji.
Pogledaj vesti o: Alfa Romeo

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.