GADNA HAVARIJA: Sa 350 na sat se ZABIO u ogradu: Bolid ode u paramparčad, a njemu - NIŠTA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2017, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GADNA HAVARIJA: Sa 350 na sat se ZABIO u ogradu: Bolid ode u paramparčad, a njemu - NIŠTA (VIDEO)

Samo čudo ga je spasilo.

- Uh, bila je to jedna luda vožnja, smireno je nakon neverovatnih scena na trci Indy 500 rekao Skot Dikson (35).

Novozelanđanin je jednostavno izašao iz bolida i odšetao do lekara bez povreda iako je njegov bolid bio neprepoznatljiv nakon sudara sa kolegom Džejem Hauardom.

GAGA NIKOLIĆ ŽIVI! U Monci se danas vozila Formula 1, a tamo su se ŠMEKERSKI setili Urketa! (FOTO)

Thanx for all the messages. That was a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << wild ride. Bummed for #campingworld. Now onto the Championship.Congrats @TakumaSatoRacer so happy 4 u pic.twitter.com/zFd9Z3fX4Y

— Scott Dixon (@scottdixon9) May 28, 2017

Britanca je zaštitna ograda odbacila nazad na stazu, a na njega je naleteo Dikson sa oko 350 kilometara na sat nakon čega je njegov bolid katapultiran nekoliko metara u vazduh. Desnom bočnom stranom bolida sleteo je zatim na zaštitnu ogradu s druge strane, okrenuo se nekoliko puta, zapalio i ponovo sleteo naglavačke natrag na stazu, okrenuo se još nekoliko puta i napaokon stao.

KAKVI HEROJI: Rukama su PODIGLI automobil i spasili život dečaku! (VIDEO)

- Ma samo sam malo ugruvan, ali bila je ovo svakako žestoka vožnja. Drago mi je da niko nije teže povređen, ali žao mi je zbog cele ekipe što sam izleteo - rekao je Dikson, pa opisao kako je sve izgledalo:

- Nemate puno vremena za razmišljanje. Kad sam ga video, već sam odabrao stranu kojom ću ga proći, ali na žalost on se odbio od zida i tu više nije bilo pomoći.

Njegova supruga proživljavala je pravu dramu.

- Nisam mislila da će se izvući iz ovoga, nisam mislila da će se vratiti kući. Ovo je bila daleko najgora stvar koju sam videla u životu.

U trci je pobedio Takuma Sato ispred Helija Kastronevesa i Eda Džonsa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.