Ferrari navodno priprema i dva električna SUV modela

Izvor: AutoBlog, 29.Dec.2020, 17:58

Ferrari navodno priprema i dva električna SUV modela

Premijera Ferrarijevog sportskog SUV-a Purosangue ("Čistokrvni") se očekuje početkom 2022. godine, ali to izgleda neće biti jedini SUV u ponudi ove italijanske marke. Neki mediji naime sada prenose da u Ferrariju navodno pripremaju još dva SUV modela (pod kodnim oznakama F244 i F245), i to oba sa elektropogonom. Ovi električni SUV-ovi bi trebalo da se baziraju na istoj platformi kao i Purosangue, a očekuju se navodno 2024. odnosno 2026. godine. Električni Ferrari SUV modeli će imati četiri elektromotora sa 610KS i baterije od 80 kWh, a moguće je da će nuditi mesta za pet putnika. Što se tiče modela Purosangue, Ferrari po nekim informacijama za njega prvo...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Ferrari sprema dva električna SUV modela?

Izvor: B92, 29.Dec.2020

Premijera Ferrarijevog sportskog SUV-a Purosangue ("Čistokrvni") se očekuje početkom 2022. godine, ali to izgleda neće biti jedini SUV u ponudi ove italijanske marke.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.