(FOTO) UGLEDALA SE NA SESTRU: Gola guza Kajli Džener zapalila internet!

Izvor: Kurir, 02.Dec.2015, 11:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) UGLEDALA SE NA SESTRU: Gola guza Kajli Džener zapalila internet!

Kajli Džener, Najmlađa članica rijaliti porodice Kardašijan šokirala je javnost novim fotografijama koje je uradila za magazin Interview.

Na  fotografijama ona nosi garderobu od lateksa, sedi u invalidskim kolicima i pozira poput lutke.

- Osećam pritisak kad se slikam provokativno ili ako treba da objavim sliku na društvenim mrežama. Hoću da budem uzor mladima, ali ne želim da se menjam - rekla je Kajli.

Whoa @KylieJenner! Check out the pics she >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << took for Interview Magazine! pic.twitter.com/kC27PZg8Ut

Malo se osećam napeto, jer sam ograničena do koje mere treba da idem, zbog pratioca na društvenim mrežama koji su jako mladi. Mada, meni je to normalno. Sve što želim to i uradim.

We can't stop staring at @KylieJenner on the new @InterviewMag cover. Shot by #StevenKlein

Autor: Agencije,Foto: Profimedia

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.