(FOTO) PROVOD U NOVOM SADU: Požgaj i Matora slavili sa Darom Bubamarom!

Izvor: Kurir, 08.Avg.2015, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) PROVOD U NOVOM SADU: Požgaj i Matora slavili sa Darom Bubamarom!

Političar je najpre odveo Matoru u svoj omiljeni novosadski kafić, a zatim su se uputili na poznati splav, gde je nastupala Dara Bubamara

Jovana Tomić posetila je sinoć svog drugara iz rijalitija Aleksandra Požgaja u njegovom rodnom gradu.

Političar je najpre odveo Matoru u svoj omiljeni novosadski kafić, a zatim su se uputili na poznati splav, gde je nastupala Dara Bubamara.

A photo posted by Aleksandar Požgaj (@xx_alexandeer) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << on Aug 7, 2015 at 3:04pm PDT

I ovoga puta Aleksandru se pridružio njegov najbolji prijatelj Branko, ali veseloj ekipi nedostajala je Šavija, koja se u poslednje vreme ne odvaja od Požgaja.

Posle odličnog nastupa, Dara Bubamara pridružila se Požgaju i Matoroj na "after partiju", te su nastavili druženje u obližnjem kafiću.

A photo posted by Aleksandar Požgaj (@xx_alexandeer) on Aug 8, 2015 at 4:11am PDT

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.