FIA EHCC: Vesnić drugi u Švajcarskoj, zadržao treće mesto u generalnom plasmanu

Izvor: AutoBlog, 21.Avg.2023, 00:43

FIA EHCC: Vesnić drugi u Švajcarskoj, zadržao treće mesto u generalnom plasmanu

Sezona šampionata Evrope na brdskim stazama nastavljena je nakon letnje pauze trkom u Švajcarskoj. Kako navodi Serbiaring, spski automobilista Milovan Vesnić je nakon dve vožnje na pet kilometara dugoj stazi stazi St. Ursanne – Les Rangiers osvojio odlično drugo mesto i tako se po četvrti put popeo na postolje u šest nastupa u sezoni 2023. Daleko da je sve bilo idealno za asa iz Užica, ali i pored svih problema tim se više nego zadovoljan vraća za Srbiju. “U Švajcarskoj su nas dočekali neočekivano ekstremni uslovi. Netipično za ovaj deo Evrope, temperatura vazduha je dostizala i 37 stepeni što je svim takmičarima dodatno otežalo posao. Moj “audi RS3 LMS”, koji je još daleko od punog potencijala potrebnog za ovu vrstu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

U nastavku evropskog šampionata, užički autmobilista Milovan Vesnić zadržao treću poziciju

Izvor: Danas, 21.Avg.2023

  I pored teških uslova tokom trke u Švajcarskoj, automobilski as Milovan Mikica Vesnić iz Užica je zadržao treću poziciju u generalnim plasmanu šampionata Evrope na brdskim stazama.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.