Evropska premijera ekskluzivno u Srbiji: Kineska marka Geely predstavlja novi auto

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 14:08

Evropska premijera ekskluzivno u Srbiji: Kineska marka Geely predstavlja novi auto

Ekskluzivna evropska premijera novog modela Geely Coolray biće predstavljena na predstojećem Sajmu automobila u Beogradu.
Geely Coolray je, do sada, širom sveta prodat u 800.000 primeraka. Iz kineskog brenda kažu da se pozicionira kao "pametni SUV" sa nadogradnjama u dizajnu, pogonskom sklopu, tehnologiji i bezbednosti.
U pitanju je kompaktni SUV dimenzija 4380 mm x 1810 mm x 1615 mm, kojeg pokreće benzinski 1.5 TD motor sa 128 kW (172 KS).
Da osveži i podigne dizajn eksterijera, Geely je usvojio izražajniji koncept dizajna nazvan "Energy Burst" za novi Coolray. Dizajn prednje maske nazvali su "Energy Storm", i sadrži crne robusne vazdušne otvore sa crvenim detaljima, pa smatraju da to čini automobil...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.