Džeremi Klarkson će zarađivati 15 miliona evra godišnje

Izvor: Autoportal.rs, 01.Sep.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeremi Klarkson će zarađivati 15 miliona evra godišnje

Uglavnom nas nakon otkaza čeka duga i mukotrpna potraga za novim radnim mestom na kojem smo još manje plaćeni. Ali ne za one koji su uspeli na televiziji, koji su uspeli da privole masu.

Džeremi Klarkson, nekadašnji prvi čovek BBC emisije "TopGear", je nakon brojnih sukoba sa ovom medijskom kućom konačno dobio otkaz. Međutim Britanac nije dugo bio bez posla jer mu je "Amazon" već ponudio novo zaduženje i još veću platu.

Nova emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << o automobilima imaće 36 epizoda a Klarkson će zarađivati oko milion dolara po epizodi, odnosno 15 miliona evra godišnje. Njegove kolege Ričard Hamond i Džejms Mej takođe će biti deo ovih emisija ali za nešto manje honorare od 10 miliona evra godišnje.

Jasno je da publici nije bitno šta se priča dok god se priča. A ukoliko dođe do neke "kontraverze" ili sukoba tim bolje. Plata Klarksona je povećana desetostruko pa nas to navodi na razmišljanja da njegova svađa BBC-em možda i nije tako slučajna.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.