Dženson Baton vodi Top Gear?!

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Jul.2015, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dženson Baton vodi Top Gear?!

Vozač Meklarena Dženson Baton mogao bi da bude novi domaćin emisije "Top Gear", tvrdi britanski tabloid "Dejli mejl".

"Top Gear" kakav znamo je završen 25. marta, kada je BBC objavio da Džeremi Klarkson neće više voditi emisiju, a ubrzo su njegove kolege i prijatelji Džejms Mej i Ričard Hamond rekli da neće nastaviti sa radom na projektu.

Ubrzo je angažovan Kris Evans, a društvo u emisiji bi trebalo da mu prave ljudi koji će posao dobiti na audicijama. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Međutim, "Dejli mejl" se poziva na izvor iz BBC i tvrdi da je Baton zainteresovan za posao i da će uskoro stići i zvanična potvrda.

Vrijedi istaći i da bi se od Batona vjerovatno očekivalo da se penzioniše i napusti Formulu 1, a on je rekao da će u narednim mesecima "iznijeti planove za 2016. godinu".

(B92)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.