Dva vozača su se POBILA posle svađe, ali ovakav kraj niko nije očekivao! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2018, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva vozača su se POBILA posle svađe, ali ovakav kraj niko nije očekivao! (VIDEO)

Ne dešava se često.

Koliko puta se iznervirate u toku vožnje? Jedan ne upali žmigavac kad treba, drugi te iseče, treći vozi kao neka baba... dođe čoveku da se pobije sa svakim od njih.

To se ponekad i dešava. Nervoza dosegne taj stepen da dva vozača parkiraju i krenu da se obračunavaju pesnicama. To se dogodilo i na ovom snimku. Jedan je odmah krenuo da se gura i priprema se da zada udarac, kada je drugi rekao: "Čekaj!" i izvadio vreću za udaranje iz gepeka. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Prvi je prihvatio igru, šutnuo vreću dva-tri puta, a onda su se rukovali i svako je pošao svojim putem.

Alal vera, majstore (sa vrećom)!

How road rage should be dealt with. pic.twitter.com/o6h8NKGx8A

— You Had One Job (@_youhadonejob1) 02. новембар 2018.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.