Dušan Borković ubedljivo najbolji prvog dana 52. Srbija relija

Izvor: AutoBlog, 28.Sep.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dušan Borković ubedljivo najbolji prvog dana 52. Srbija relija

Srpski automobilista Dušan Borković, završio je prvi dan 52. Srbija relija kao najbolji na svih osam brzinskih ispita koji su danas voženi. Borković i suvozač Igor Marković u Škodi fabiji R5 Evo bili su najbrži na brzincima: Mrka stena 1 i 2, Kriva reka 1 i 2, Župa 1 i 2, kao i na dva noćna brzinca na Beranovcu. U ukupnom skoru prvog dana bili su brži skoro četiri minuta od drugoplasiranog timskog kolege Puškadi Janoša. „Nije bilo loše. Bio sam uzbuđen na početku jer nisam znao kako će automobil da se ponaša, ali sam se super snašao zajedno sa suvozačem Igorom Markovićem. Imamo 4 minuta prednosti što je odlično, ali jedva čekam sutrašnji dan. Postavili smo danas dobar temelj da se trofej ponovo vrati domaćem vozaču...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borković ubedljivo najbolji prvog dana Srbija relija

Izvor: RTS, 29.Sep.2019, 12:16

. Najbolji srpski automobilista Dušan Borković završio je prvi dan 52. Srbija relija kao najbolji na svih osam brzinskih ispita koji su voženi.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.