Duša nas boli dok gledamo: Vozi Mazdu Miatu kao da je mrzi VIDEO

Izvor: B92, 09.Mar.2024, 19:01

Duša nas boli dok gledamo: Vozi Mazdu Miatu kao da je mrzi VIDEO

Videli smo do sada mnogo neobičnih načina vožnje, ali moramo da priznamo da je ovaj među čudnijima.

Društvenim mrežama ovih dana kruži video-snimak napravljen na putevima Teksasa. Usnimljeno je, naime, kako jedan vozač upravlja automobilom Mazda MX-5 (Mazda Miata) a iza njega sve pršti - ali bukvalno.

Ispostavilo se, kada se kamera približila, da Mazda čitavim donjim delom grebe po putu, kao da i nema točkove (mada je verovatno ovako vožena već neko vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << jer je prednji točak dopola već obrušen).

Nemamo pojma šta je ovde u pitanju - možda je automobil kraden, pa je oštećen u begu i sada lopov nema kud. S druge strane, možda mu se neka nezgoda dogodila usput, pa ovako "tera" do prvog servisa (što bi otvorilo mnoga pitanja druge vrste).

U komentarima ima i onih koji tvrde da je teško da je automobil kraden, jer ima manuelni menjač, što se pokazuje kao nesavladiva prepreka mnogima u SAD. U svakom slučaju, žao nam je ove jadne Mazde, šta god da je u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.