Ducati otkrio Scrambler liniju

Izvor: B92, 15.Nov.2020, 14:07

Ducati "otkrio" Scrambler liniju

Ducati je predstavio dva nova modela za 2021. godinu, u okviru nove epizode emitovane onlajn.

Uz novi XDiavel, italijanski proizvođač je otkrio nove modele iz Scrambler linije, tj. jedan novi i tri osvežena motocikla. Tako nas za narednu godinu očekuju sledeći modeli: Scrambler Nightshift, Desert Sled "Sparkling Blue", Icon "Ducati Red" i 1100 Dark PRO, piše Motoberza.

Nightshift izgleda kao kombinacija Icon, Full Throttle i Cafe Racer modela, a konačni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rezultat je mašina izuzetnog izgleda. Tu je sedište u Cafe Racer stilu, izuzetne udobnosti, ručice sa 1100 Sport Pro, premijum LED osvetljenje i nove felne sa Pirelli MT60 pneumaticima.

Donosi isto snage kao i ostatak Scrambler 800 linije, zahvaljujući L-twin agregatu zapremine 803 kubika, koji sada ispunjava Euro5 standard. Na raspolaganju je 73 KS i 66,2 Nm maksimalnog obrtnog momenta. Njegova cena iznosi 10.990 evra.

Drugi osveženi model je Icon, koji dolazi u kultnoj "Ducati Red" kombinaciji boja. Obučen kao i njegov sportskiji rođak, Icon takođe ima nepromenjene specifikacije i Euro5-kompatibilni L-twin motor od 803 kubika.

Ducati Scrambler Desert Sled stiže u "Sparkling Blue" grafici. Ono što će kupcima doneti ovaj osamdesetim godinama inspirisana enduro mašine jesu crveno-belo-plavi detalji, sa zlatnim felnama (ova kombinacija bi naročito trebalo da se dopadne američkom tržištu).

Ono čime može da se pohvali je nova viljuška sa hodom od 200 mm, standardni štitnik fara, kao i novo sedište. Od svih Scrambler modela, ovaj je najviše ofroud orijentisan.

Na kraju, tu je 1100 Dark PRO. U osnovi, njegove specifikacije su ostale identične 1100 Pro, osim što je svaki deo sada ima taman izgled. Ono što donosi je mat crna boja, aluminijumski delovi i retrovizori klasičnog izgleda.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.