Dodge Charger SRT Hellcat zvanično na Woodward Dream Cruise

Izvor: Moto.rs, 05.Avg.2014, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodge Charger SRT Hellcat zvanično na Woodward Dream Cruise

Tim Kuniskis, izvršni direktor kompanije Dodge, najavio je predstavljanje novog Performance modela u toku održavanja Woodward Dream Cruise događaja. On je pojasnio da je najava modela biti upriličena 12. avgusta, dok će zvanično predstavljanje biti održano u toku pomenutog događaja, četiri dana kasnije.

On nije želeo da objavi o kom modelu tačno je reč, ali sve informacije ukazuju na to da je u pitanju 2015 Dodge Charger SRT Hellcat. Kao i Challenger SRT Hellcat, i ovaj model odlikuje agresivni eksterijer i 6.2L V8 motor sa super punjačem koji razvija 707 ks izlazne snage i 880 Nm obrtni moment.

foto © Dodge

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

Range Rover Sport SVR u proizvodnoj formi biće predstavljen 14. avgusta

Izvor: Moto.rs, 05.Avg.2014

Land Rover je najavo da će Range Rover sport SVR biti predstavljen 14. avgusta ove godine na Pebble Beach događaju. Pre oko mesec dana land rover je predtsavio prototip Range Rover Sport SVR modela na Goodwood događaju...Reč je o najmoćnije proizvodnom modelu ikada koji je ova kompanija predstavila...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.