Dodatna garancija za motore Suzuki automobila

Izvor: AutoBlog, 21.Nov.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodatna garancija za motore Suzuki automobila

Osim uobičajene trogodišnje fabričke garancije, Euro Sumar obezbedio je vlasnicima Suzuki automobila dodatnu garanciju na motor u trajanju od pet godina ili 160.000 pređenih kilometara Kroz strateško partnerstvo sa Exxon Mobilom, renomiranim proizvođačem maziva Mobil 1, Euro Sumar, uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala, za vlasnike novih ali i korišćenih vozila ove marke obezbedio je dodatnu garanciju na motor. Produžena garancija važi za nove automobile, korišćene automobile koji su u sistemu fabričkog garantnog roka, kao i za one koji po isteku tok roka nastave s redovnim održavanjem u servisu...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

21.11.2019 ::: Euro Sumar: Dodatna garancija za motore Suzuki automobila

Izvor: AutoMagazin, 22.Nov.2019, 01:34

Kroz strateško partnerstvo sa Exxon Mobilom, renomiranim proizvođačem maziva Mobil 1, Euro Sumar, uvoznik i serviser Suzuki automobila i motocikala, za vlasnike novih ali i korišćenih vozila ove marke obezbedio je dodatnu garanciju na motor..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.