Dirao kvake na automobilima – uhapšen VIDEO

Izvor: B92, 13.Apr.2023, 15:07

Dirao kvake na automobilima – uhapšen VIDEO

Pred njim je teško razdoblje odvikavanja. Ako ne uspe, ide u zatvor.

Većina nas ima neke opsesije, kao što je personalizovani redosled radio stanica na audio uređaju, tačan položaj usmerivača na ventilacionim otvorima ili određeno podešavanje klima uređaja, ali niko zbog toga nije završio u zatvoru.

Britanac Pol Prisli bi lako mogao da završi u zatvoru zbog svoje opsesije. On je već dobio prvu presudu, a to je uslovna kazna od devet meseci zbog diranja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kvaka na vratima automobila.

Pored toga, prekršajni sud mu je dosudio uslovnu kaznu od pet godina, tokom kojih mora da se suzdrži od dodirivanja kvaka na vratima, piše ITV News.

Naime, Prisli je zavisnik od kvaka na vratima automobila i to tuđih. Ako tome dodamo da često voli da otvori vrata i zaviri u unutrašnjost automobila, postaje jasno kuda ova priča vodi.

Prema pisanju medija, Prisli je lopov koji se "ponavlja" i koji je tokom svoje 29-godišnje karijere kao provalnik prikupio stotine krivičnih prijava.

Ovaj 44-godišnjak je na slobodi od juna prošle godine, a nedavno je snimljen kako dodiruje kvaku na vratima tuđeg automobila i pokušava da je otvori.

Prilikom hapšenja kod njega je pronađen nož, kao i marihuana i na sudu će se braniti tvrdnjom da je opsednut dodirivanjem kvaka i potvrdio je da ne konzumira narkotike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.