Deoničari su ljuti na Ilona Maska

Izvor: AutoBlog, 09.Apr.2024, 23:21

Deoničari su ljuti na Ilona Maska

Ne bavi se previše Teslom! Teslini investitori postaju umorni od nestašluka Ilona Maska (baš kao i potencijalni kupci) i nisu obožavaoci još jedne rekordne direktorske nagrade, koju bi kompanija trebalo da mu isplati (u milijardama dolara), ako on nastavi da obavlja ovaj posao – gotovo honorarno. Očekuje se da će deoničari uskoro glasati o novoj finansijskoj nagradi za Maska na godišnjoj skupštini, navodi Revija HAK. U poslednje vreme Maskova pažnja nije usmerena ni na jednu od njegovih kompanija. Više se bavio raznim političkim temama. Njegove kompanije trpe zbog toga, posebno Tesla, koja je nedavno objavila podatke o lošem poslovnom prvom kvartalu. Otkako su se pojavile brojke o velikim zalihama neprodatih Teslinih automobila,...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Deoničari su ljuti na Ilona Maska

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2024, 21:01

Teslini investitori postaju umorni od nestašluka Ilona Maska (baš kao i potencijalni kupci) i nisu obožavaoci još jedne rekordne direktorske nagrade, koju bi kompanija trebalo da mu isplati (u milijardama dolara), ako on nastavi da obavlja ovaj posao – gotovo honorarno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.