Definitivni kraj Zastava automobila

Izvor: AutoBlog, 26.Jul.2013, 01:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivni kraj Zastava automobila

Kako prenosi Tanjug, preduzeće "Zastava automobili", zajedno za još 26 preduzeća u Srbiji, ovog leta odlazi u stečajU preduzeću u restrukturiranju "Zastava automobili" završeno je izjašnjavanje radnika za socijalni program predviđen akcionim planom vlade Srbije za okončanje postupka restrukturiranja, dok je istovremeno počelo izjašnjavanje u ostalim fabrikama u sklopu Grupe "Zastava vozila" kao i u Medicini rada koja je funkcionisala u sklopu nekadašnjeg automobilskog giganta. "U preduzeću 'Zastava automobili` od ukupno 17 radnika od kojih su 13 osobe sa invaliditetom, za neku od opcija socijalnog programa izjasnili su samo invalidi", izjavio je Tanjugu pomoćnik za kadrovske poslove generalnog direktora Grupe "Zastava vozila"...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovog ljeta „Zastava automobili“ i pravno prestaju da postoje

Izvor: Capital.ba, 26.Jul.2013

KRAGUJEVAC, U preduzeću u restrukturiranju „Zastava automobili“ završeno je izjašnjavanje radnika za socijalni program predviđen akcionim planom vlade Srbije za okončanje postupka restrukturiranja, dok je istovremeno  počelo izjašnjavanje u ostalim ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.