DeLorean DMC-12 nađen u skladištu: Posle 20 godina, vlasnik želi da ga vrati u život FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 21:31

DeLorean DMC-12 nađen u skladištu: Posle 20 godina, vlasnik želi da ga vrati u život FOTO

Jedan legendarni DeLorean DMC-12 sa malom kilometražom je pronađen u Viskonsinu, gde je u skladištu proveo više od 20 godina.

Automobil je otkrio Majkl Mekeleten, vlasnik kompanije za restauraciju "DeLorean Midwest", a nalazio se u skladištu prekriven debelim slojem prašine. Prešao je samo 1.572 kilometra, što je malo s obzirom na to da je proizveden 1981. godine.

Toliko je dugo stajao u mestu da je čak počeo da "tone" u zemlju, ali su mu vrata i dalje potpuno >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << funkcionalna, dok je enterijer više oštećen zubom vremena, ali uprkos tome vlasnik želi da ga vrati u život.

Spolja je automobil ponegde zahvatila rđa, ali se čini da je okvir donekle u dobrom stanju - nosi broj šasije #1072, tako da je reč o jednom od ranih primeraka.

DeLorean je pikapom izvučen iz skladišta, a sada mu sledi detaljna restauracija, pa u jednom trenutku verovatno i povratak na puteve.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

DeLorean DMC-12 s malom kilometražom koji je u skladištu proveo više od 20 godina

Izvor: AutoBlog, 14.Okt.2023, 11:00

Primerak legendarnog modela DeLorean DMC-12 s malom kilometražom napokon je "spašen" iz skladišta u Viskonsinu gde je proveo više od 20 godina, a novi vlasnik namerava da ga ponovo vrati u život. DeLorean je otkrio vlasnik restauracijske kompanije DeLorean Midwest, Michael McElhattan, a nalazio...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.