Izvor: Nacionalna klasa, 15.Jan.2011, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dakar: Pobednici sve izvesniji nakon pretposlednje etape

Etapa od San Juana do Cordobe bila je kraća za kamiondžije nego za ostale kategorije takmičara, a ovi takmičari su, ujedno, i prvi ušli na etapu. Pobede po klasama otišle su u ruke Marc Come, Carlosa Sainza i Vladimira Chagina. Dva od ova tri etapna pobednika su na korak do ukupne pobede na Dakaru, dok je Sainz i uz etapnu pobedu nema nikakvih šansi da odbrani titulu pobednika.

Nastavak na Nacionalna klasa...






Povezane vesti

14.01.2011 ::: Reli Dakar 2011 - 12. etapa

Izvor: AutoMagazin, 15.Jan.2011

Današnju, pretposlednju etapu Dakara 2011, koja je vodila od San juana do Cordobe, netradicionalno su otvorili vozači kamiona. "Kamiondžije" su pred sobom imale 266 takmičarskih kilometara, a svi ostali 555 kilometara. Naš Gabor Saghmeister hrabro grabi ka cilju - nakon 12. etape nalazi se na 61....

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nacionalna klasa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nacionalna klasa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.