DŽAFERI POTPISAO: Albanski postaje drugi službeni jezik u Makedoniji

Izvor: Kurir, 15.Jan.2019, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽAFERI POTPISAO: Albanski postaje drugi službeni jezik u Makedoniji

Predsednik Parlamenta Makedonije Talat Džaferi večeras je potpisao Zakon o jezicima kojim albanski postaje službeni jezik pored makedonskog i poslao ga u Službeni glasnik na objavljivanje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potpisano: Albanski postaje službeni jezik u Makedoniji

Izvor: B92, 15.Jan.2019

Predsednik Parlamenta Makedonije Talat Džaferi je potpisao Zakon o jezicima kojim albanski postaje službeni jezik pored makedonskog...Zakon je poslao u Službeni vesnik na objavljivanje...Džaferi je na svom fejsbuk profilu objavio fotografiju kako u svom kabinetu potpisuje taj zakon i ispod napisao...

Nastavak na B92...

Albanski jezik postaje drugi službeni jezik u Makedoniji

Izvor: Danas, 15.Jan.2019

Predsednik Parlamenta Makedonije Talat Džaferi večeras je potpisao Zakon o jezicima kojim albanski postaje službeni jezik pored makedonskog i poslao ga u Službeni vesnik na objavljivanje. Članak Albanski jezik postaje drugi službeni jezik u Makedoniji se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.