DODAO JOŠ JEDAN U SVOJU KOLEKCIJU: Legendarni košarkaš Šekil ONil ima novu zver (FOTO+VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2023, 19:25

DODAO JOŠ JEDAN U SVOJU KOLEKCIJU: Legendarni košarkaš Šekil O'Nil ima novu "zver" (FOTO+VIDEO)

Skup ukus.

Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na više od pola milijarde dolara, legendarni košarkaš Šekil O'Nil bira isključivo sportske automobile, koji nisu nužno deo "automobilske egzotike".

Bar ne u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je "Dodge Charger" uobičajena pojava, ali i jedan od najpoželjnijih automobila na tržištu. Posebno u svom najprestižnijem izdanju kao što je "SRT Hellcat Redeye Widebody".

Sa preko 700 konjskih snaga, jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najsnažnijih limuzina je pre isporuke prošla tjuning u "Forbes Performance-u", koji je pre toga pripremio još dva "Čardžera" upravo za slavnog košarkaša.

Kako prenose mediji, automobil je većim delom vizuelno adaptiran radi efekata. Tako su napred ugrađena LED dnevna svetla u crvenoj boji, zajedno sa zelenim LED sijalicama.

A post shared by Eric Forbes (@djericforbes)

Nove su i felne, veličine od 21 inča, a silueta vozila otkriva da je dodato još LED osvetljenja.

U istom tonu je uređen prednji deo automobila, sa novim difuzorom i karbonskim dodacima, a tu je i posebna registarska tablica sa likom Šekila O'Nila.

Naravno, enterijer automobila je takođe adaptiran, kako bi odgovarao Šekovog korpulentnom stasu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.