DOBRO RAZMISLITE: Posle ovog videa, da li ćete PUNITI vaš  električni TROTINET KOD KUĆE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 09:27

DOBRO RAZMISLITE: Posle ovog videa, da li ćete PUNITI vaš električni TROTINET KOD KUĆE (VIDEO)

Vatrogasna brigada objavila je dramatične snimke eksplozije

Londonski vatrogasci objavili su snimak na kojem se vidi trenutak kada se e-trotinet zapalio dok je bio uključen da se puni u kući u Brentu, na severozapadu Londona. Bilo je potrebno samo nekoliko sekundi da se prostorija napuni plamenom i dimom.

Radnik obezbeđenja Del Vilijams (37), punio je e-trotinet koji je kupio dve nedelje ranije nakon što je video oglas na onlajn pijaci. Ni on ni ostali stanari koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << žive na imanju nisu bili u blizini kuhinje kada je izbio požar.

Kako piše N1, on je izjavio: „Samo želim da se zahvalim Gospodu što smo uspeli da odatle izađemo u jednom komadu. Zahvalan sam što sam živ“.

Kaže i da je proveo osam sati u bolnici zbog udisanja dima iz vatre. „Kada sam se vratio u kuću, to mi je tako otvorilo oči“, rekao je Vilijams.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.