DIVAN DAN: Brend koji poštuju  ISTINSKI ZALJUBLJENICI u automobil, upravo slavi 70. ROĐENDAN

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2023, 22:00

DIVAN DAN: Brend koji poštuju ISTINSKI ZALJUBLJENICI u automobil, upravo slavi 70. ROĐENDAN

Nikada masovan, nikada u rukama skorojevića.

Korporacija Subaru vuče korene iz Laboratorije za istraživanje aviona osnovane 1917. godine, koja je kasnije postala Nakajima Aircraft Co. Ltd. Nakon niza reorganizacija, Fuji Heavi Industries Ltd. je osnovana 1953. godine, koja je kasnije preimenovana u sadašnji naziv, Subaru Corporation, 2017. godine.

Od svog osnivanja, kompanija se proširila na različite poslove – automobilsku kao svoju primarnu delatnost, zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa vazduhoplovstvom, industrijskim proizvodima, eko-tehnologijama, proizvodnjom autobusa i montažnim stambenim poslovima.

U automobilskom poslovanju, kompanija je predstavila svoje prvo vozilo 1958. godine, Subaru 360, mini automobil dizajniran da ispuni koncept japanske vlade o "narodnom automobilu".

Legaci, koji je predvodio bum karavana; napredni sistem za pomoć vozaču EieSight; i sportski automobil Subaru BRZ i električni SUV na baterije Solterra, oba razvijena zajedno sa Toyota Motor Corporation, donoseći novu vrednost kupcima kao odgovor , a ponekad i ispred vremena.

Tokom godina, Subaru je dobijao snažnu podršku kupaca širom sveta, obeležavajući kumulativnu proizvodnju AVD od 20 miliona jedinica u 2021. i kumulativnu globalnu prodaju od 5 miliona Subaru vozila opremljenih EieSight-om 2022. godine.

U vazduhoplovstvu, od prvog leta prvog japanskog mlaznog aviona T-1, 1958. godine, kompanija je unapređivala svoje tehnologije učešćem u domaćim programima razvoja aviona i međunarodnim programima zajedničkog razvoja. Subaru će nastaviti da raste sa tri osnovna poslovanja: odbrambenim programima, komercijalnim programima kao što je Boing 787 i programima za helikoptere kao što je UH-2.

Pod novim menadžerskim timom koji je preuzeo dužnost u junu ove godine, Subaru grupa će dodatno ubrzati svoje napore kao jedan tim da odgovori na ovu eru značajnih promena u automobilskoj industriji.

Sa našim proizvodima i predlozima vrednosti, Subaru će nastaviti da pruža "uživanje i mir uma" kroz različite napore da obogati srca i živote ljudi tako što će ostati blizu naših kupaca i društva. Sa ciljem "Pružanja sreće" ljudima, društvu, pa čak i zemlji, Subaru će težiti održivom rastu Subaru grupe i ostvarenju prijatnog i održivog društva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.