DA VAM VOŽNJA BUDE BEZBEDNIJA: Sprečite magljenje vaših retrovizora PROIZVODOM KOJI SVI IMAMO U KUĆI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 13:42

DA VAM VOŽNJA BUDE BEZBEDNIJA: Sprečite magljenje vaših retrovizora PROIZVODOM KOJI SVI IMAMO U KUĆI!

Potrebno je samo par sekundi.

Sigurno i vas nervira kada se tokom hladnih i kišnih dana vaši spoljašnji retrovizori potpuno zamagle. Imamo rešenje za taj česti problem.

Ovo zna da bude prilično veliki problem, jer zbog ovakvog magljenja naši retrovizor znaju da postanu potpuno neupotrebljivi, što povećava opasnost i rizik vožnje u saobraćaju. Ako vaš automobil poseduje grejače retrovizora, onda vi ovaj problem nemate, ali ako vozite malo stariji i zastareli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << automobil, onda imamo rešenje za vas.

Sve što treba da uradite jeste da vaše retrovizore premažete običnom pastom za zube, a da zatim pastu suvom krpom obrišete sa stakla. Pasta za zube će stvoriti zaštitni sloj koji će isušivati staklo, koji će sprečavati da se kapljice vode zadržavaju i da se stakla magle. Pomoću ovog jednostavnog i jeftnog trika olakašćete sebi vožnju tokom vlažnog perioda, a takođe ćete biti i daleko sigurniji.

Postoji i drugi, čak i jeftiniji način, potrebno je samo da uzmete krompir, prerežete ga na pola, a zatim sa unutrašnjim delom krompira premazujete spoljni retrovizor vašeg automobila. Krompir ga oblaže i ne dozvoljava da se magla i kapljice ponovo pojavljuju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.