DA LI JE U PITANJU VRUĆINA ILI NEŠTO DRUGO? Jeziv snimak OPASNE VOŽNJE po sredini puta (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 12:30

DA LI JE U PITANJU VRUĆINA ILI NEŠTO DRUGO? Jeziv snimak OPASNE VOŽNJE po sredini puta (VIDEO)

Ili koja čašica više?

Opasna situacija u saobraćaju prekjuče je zabeležena na delu magistralnog puta od Nove Topole do Laktaša, kada je jedan vozač vozio po sredin puta i prelazio na drugu stranu.

Na video snimku koji je zabeležio čitalac BL portala, jasno se vidi da vozač u pojedinim momentima u potpunosti prelazi na suprotnu stranu puta, čime je ugrozio svoju bezbednost i bezbednost drugih vozača, piše Srpskainfo.

Veliki broj automobila dolazio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je iz suprotnog smera, ali na sreću nije došlo do bilo kakve nesreće, iako ostaje pitanje zbog čega je vozač na ovaj način “divljao” po putu.

Pojedini ističu da je moguće da je vrućina uticala na vozačevu koncentraciju ili “koja čašica više”.

Vidljivo je da je ova deonica puta nedavno rekonstruisana, a saobraćajne linije još nisu iscrtane, što stvara dodatnu zbrku u vožnji.

Ono što je definitivno jasno, ovakvim ponašanjem vozač rizikuje nemile scene kojih je, nažalost, svakako i previše na našim putevima.

Opasna vožnja na putu od Nove Topole prema Laktašima, atutomobilom vozio sredinom ceste!!!

Više informacija na linku: https://t.co/OpwrsM0RTT pic.twitter.com/rwPbqQ3u52

— BL Portal (@bl_portal) July 13, 2023

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.