Czinger Hyper GT ide u proizvodnju

Izvor: AutoBlog, 18.Jan.2024, 08:03

Czinger Hyper GT ide u proizvodnju

Kevin i Lukas Czinger su za Top Gear potvrdili da nameravaju da proizvedu šest "veoma unikatnih" automobila do kraja decenije, među kojima će biti i Hyper GT s gullwing vratima i četiri sedišta. "Ide u proizvodnju. Želeli smo 2023. godine da isporučimo potpuno sertifikovane primerke modela 21C, tako sam bio fokusiran samo na to. Takođe, sada imamo kompanije poput Aston Martina i Mercedesa koje su naši klijenti, kao i velike kompanije iz aerospace i odbrambenog sektora. Među njima je General Atomics s kojim radimo na dronovima veličine borbenog aviona F16", izjavio je Kevin. Kompanija je zbog procesa 3D printovanja veoma zauzeta, ali je hibridni superautomobil 21C tek početak za Czingerove automobile. "Dugoročno, Czinger će...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

Czinger Hyper GT ide u proizvodnju

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jan.2024

Kevin i Lukas Czinger su za Top Gear potvrdili da namjeravaju da proizvedu šest "veoma unikatnih" automobila do kraja decenije, među kojima će biti i Hyper GT s gullwing vratima i četiri sjedišta.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.