Crna statistika dvotočkaša VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2021, 17:00

"Crna statistika" dvotočkaša VIDEO

Proleće i lepo vreme povećava broj motociklista i biciklista širom Srbije.

Međutim, povoljni uslovi za otvaranje sezone vožnje na dvotočkašima nažalost donosi i crnu statistiku. Vozači motocikala najugroženiji su na putevima Srbije .

Na šta bi vozači dvotočkaša posebno trebalo da obrate pažnju, o tome u narednim minutima razgovaram sa Duškom Pešićem, direktorom Agencije za bezbednost u saobraćaju.

Kada dođe lepo vreme i broj motociklista >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na putu znatno poraste veće su šanse i za nezgode...Ko je tu obično kriv i kako najčešće dođe do nezgode?

(Neprilagođena brzina, preticanje, neraščišćeni putevi i neodgovarajuća oprema neki su od faktora koji utiču na povećan broj nesreća u kojima stradaju motociklisti.)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.