Cool za porto? Ili cool za modenu?

Izvor: Kurir, 18.Avg.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cool za porto? Ili cool za modenu?

Na svetskom tržištu trenutno postoji oko 1.000 brendova smart telefona, ali evropskom tržištu i dalje nedostaje jedan od prvih 10 igrača. Sa ponosom najvljujemo da Coolpad, 7. najveći proizvođač smart telefona na svetu i 4. u Kini, dolazi na evropsko tržište! Ovo su telefoni koji će vas oduševiti koliko su cool!

Coolpad Porto. Prelep dizajn,tanak i brz, sve u jednom kućištu!

O kompaniji Coolpad

Telefone Coolpad je osmislila i osnovala kompanija >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Yulong Computer Telecommunication Scientific Co., Ltd. („Yulong Telecommunications”), koja je vodeći igrač u industriji bežičnih komunikacija od 1993. Yulong je potpomogao početak proizvodnje prvih pametnih telefona i vodeći je developer i snabdevač integrisanih pametnih telefona, sistemima za bežične podatke i naprednim poslovnim rešenjima u Kini.  Kompanija je osnovana 1993. i pojavila se na berzi u Hong Kongu u decembru 2004. Kao jedan od prvih proizvođača fokusiranih na istraživanja i prodaju pametnih telefona, blisko sarađuje sa operaterima kako bi obezbedio inovativna, različita i kvalitetna rešenja. Šest R&D instituta osnovano je u Šenženu, Pekingu, Nanjingu, Xianu, Donguanu i Hefeiju, sa preko 2.000 istraživača. Predstavlja više od 85 proizvoda godišnje, a njegov internacionalni prodajni sistem pokriva Kinu, Severnu Ameriku, Evropu i Indiju.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.