Consumer Reports: Na ovim automobilima je generalka najčešća, izbegavajte ih

Izvor: AutoBlog, 02.Jun.2020, 17:40

Consumer Reports: Na ovim automobilima je generalka najčešća, izbegavajte ih

Među neslavnih top 10 modela kojima motor najčešće otkazuje nalaze se dva evropska modela. Kako prenosi Index.hr, američki Consumer Reports je objavio listu modela na kojima su najčešći skupi kvarovi motora koji traže skupe servise, pa i tzv. generalku. Niska kompresija i manjak snage, nemiran rad, trošenje ulja - sve su to znaci skupih servisa. Američka praksa je tu jasna; ili zamena motora, ili odustajanje od automobila i zamena za neki drugi polovni auto. Upravo zato je Consumer Reports napravio listu modela koji su skloni ovakvim skupim mehaničkim kvarovima. I ne samo to, pronašao je tačna godišta i tip motora koji zadaje najveće probleme te ponudio odgovarajuću alternativu. Pomenimo one koje možemo naći i na evropskom...

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

"Consumer Reports" objavio listu automobila koje treba izbjegavati

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Jun.2020, 13:32

Američki "Consumer Reports" objavio je popis modela automobila na kojima su najčešći skupi kvarovi motora koji traže skupe servise, pa i tzv. "generalku".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.