Citroen Berlingo, Opel Combo Life i Peugeot Rifter osvojili titulu Autobest 2019

Izvor: AutoBlog, 14.Dec.2018, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Citroen Berlingo, Opel Combo Life i Peugeot Rifter osvojili titulu Autobest 2019

Citroen Berlingo/Opel Combo Life/Peugeot Rifter su osvojili titulu najboljeg automobila u izboru međunarodnog žirija Autobest za 2019. Na drugom mestu se našao novi Ford Focus, na trećem je nova generacija Toyote Corolle, a zatim slede Kia Ceed, Citroen C4 Cactus i Dacia Duster. Broj zemalja učesnica u ovom izboru je inače bio 31, a toliko je i članova žirija budući da svaka zemlja ima po jednog predstavnika (naš predstavnik...
Pogledaj vesti o: Citroen

Nastavak na AutoBlog...






Povezane vesti

14.12.2018 ::: AUTOBEST: Opel Combo Life je ,,Best Buy automobil u Evropi 2019’’

Izvor: AutoMagazin, 15.Dec.2018, 01:56

Novi Opel Combo Life  je izabran za ,,Best Buy automobil u Evropi 2019’’ od strane merodavnog AUTOBEST  žirija, koji je bio posebno impresioniran sa odličnim odnosom cene i kvaliteta ovog automobila..

Nastavak na AutoMagazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.