Carlos Checa nastavio svoju seriju dvostrukih pobeda, takođe zadužen i za obaranje rekorda

Izvor: Moto.rs, 13.Jun.2011, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carlos Checa nastavio svoju seriju dvostrukih pobeda, takođe zadužen i za obaranje rekorda

Na šestoj od 13 trka u okviru WSBK šampionata koja je vožena na stazi Misano palo je nekoliko rekorda. Čovek koji je bio zadužen za obaranje rekorda ovoga puta je bio vozač tima Althea Ducato Carlo Checa. Španac je nastavio svoju seriju dvostrukih pobeda nakon one u Miller Motosports parku još jednom dvostrukom pobedom i Misano-u. Checa je tako pobedio na osam trka ove godine i ima 245 bodova u generalnom plasmanu, 72 više od još uvek vladajućeg svetskog prvaka Max Biaggi-ja...

Nastavak na Moto.rs...






Povezane vesti

WSBK: Checa povećao prednost novom duplom pobedom

Izvor: Nacionalna klasa, 14.Jun.2011, 13:39

Na ipak sunčanom Misano-u Carlos Checca je postigao veliki uspeh ostvarivši svoju drugu dvostruku pobedu u nizu i to ispred domaćeg takmičara i šampiona Max Biaggi-ja.

Nastavak na Nacionalna klasa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.