CarGo: I dalje pokušaji nelegalnog oduzimanja CarGo automobila

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jun.2020, 13:07

CarGo: I dalje pokušaji nelegalnog oduzimanja CarGo automobila

Kompanija CarGo saopštila je danas da i dalje postoje pokušaji nelegalnog oduzimanja CarGo automobila, uprkos oslobađajuće presude Prekršajnog suda po kojoj CarGo posluje u skladu sa zakonima Srbije.

Na uglu Gospodar Jevremove i Pariske ulice u Beogradu danas je oko 10 časova ponovo došlo do pokušaja nelegalnog oduzimanja CarGo automobila, navedeno je u saopštenju.

Direktor CarGo kompanije Vuk Guberinić upitao je po čijem nalogu se ovo radi, uprkos sudskim >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << odlukama i dodao da je očigledno da ti koji daju naređenja ne poštuju sud.

"Oni ne poštuju odluke suda i sud za njih ništa ne znači. Jer oni priznaju samo sud svoje taksi mafije", istakao je Guberinić.

On je rekao da je danas Republička saobraćajna inspekcija nelegalno zaustavila CarGo automobil i da je nezakonito pretresla i članove koji su bili u automobilu.

"Isključili su vozilo iz saobraćaja i tom prilikom oduzeli kopiju saobraćajnog dokumenta i napisali kaznu CarGo članu. Protivzakonito nisu ostavili zapisnik sa mesta događaja", naglasio je direktor CarGo.

Dodao je da je jedan od inspektora poznat i da je moguće da je bio pružalac CarGo usluge, kao i da su inspektori odmah po najavi dolaska medija otišli sa mesta oduzimanja automobila.

"Pitamo se zašto su inspektori pobegli. Da časno rade svoj posao, ne bi imali čega da se plaše. Ovo je 13. put da se dešava ovakvo nelegalno i bahato ponašanje. Neverovatno je da se vrši ovolika presija na CarGo i članove Udruženja", kazao je Guberinić.

Direktor CarGo je istakao da je tu za svoje članove i da neće dozvoliti da nepravda pobedi.

"Nastavićemo sa štitimo svoje članove i podnećemo još krivičnih prijava protiv inspektora", rekao je Guberinić.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.