ČEKANJA I DO 5 SATI: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Avg.2023, 08:16

ČEKANJA I DO 5 SATI: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima!

Izveštaj AMSS.

Prema informacijama Auto moto saveza Srbije, na graničnom prelazu Batrovci teretna vozila jutros na izlazu iz zemlje čekaju pet sati.

Na graničnom prelazu Gradina putnička vozila na izlazu čekaju 40 minuta, dok se na prelazima Gostun i Gradina zadržavaju oko pola sata.

Kako je navedeno u saopštenju AMSS-a, produženo je radno vreme graničnog prelaza Bački Vinogradi do 3. septembra i to od ponedeljka do četvrtka od 07 do 19.00 časova, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a u petak, subotu i nedelju od 07 do 22.00 časa.

Produženo je radno vreme i prelaza Bajmok do 10. septembra, i to od ponedeljka do četvrtka od 07 do 19.00 časova, a u petak, subotu i nedelju od 07 do 24.00 časa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.