Buick Cascada prikazan kao proizvodni model dilerima

Izvor: Moto.rs, 22.Avg.2014, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buick Cascada prikazan kao proizvodni model dilerima

Ako je bilo ikakve sumnje da Opel Cascada stiže u SAD kao Buick model sada verovatno neće biti razloga za sumnju obzirom da je prema nekim izveštajima ovaj model prikazan dilerima prethodne nedelje.

Malo toga je poznato o ovom sastanku, ali na njemu su zvaničnici navodno opisali vozilo kao budući proizvod. Izveštaji takođe sugerišu da će ovaj model biti praktično identičnim evropskoj varijanti Cascada modela sa tim što će naravno na njemu biti drugi brend. Za sada nema >> Pročitaj celu vest na sajtu Moto.rs << informacija o tome koji motori će biti dostupni ali je 1.6L četvorocilindarski motor koji proizvodi 197ks snage i 300Nm obrtnog momenta mogući kandidat. Međutim, drugi izveštaji ukazuju da bi vozilo moglo da koristi turbopunjeni četvorocilindarski motor koji razvija 250ks snage.

foto © Opel

Nastavak na Moto.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Moto.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Moto.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.