Bitka za mesto na punjaču: Dolazi do svađa i gužvi

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 22:55

"Bitka" za mesto na punjaču: Dolazi do svađa i gužvi

Svi žele da besplatno napune svoj automobil.

Mnogi vlasnici električnih vozila pune baterije na besplatnim punjačima, koji se uglavnom nalaze u garažama tržnih centara i robnih kuća, kako bi uštedeli novac koji bi morali da potroše da to rade kod kuće ili na javnim punjačima.

Korisnik društvene mreže X postavio je video koji pokazuje kako su u robnoj kući iz lanca El Corte Ingles, u madridskom okrugu Pozuelo de Alarkon, zauzeta sva mesta za punjenje samo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << tri minuta nakon otvaranja.

Korisnik takođe tvrdi da su neki vozači već čekali u redu da drugi završe sa punjenjem svojih automobila kako bi sami mogli da koriste punjač. Tolika je pomama za punjačima da su dva vozača počela da se svađaju oko jednog priključka.

U Španiji je cena vožnje benzinca za 100 km nešto veća od 10 evra, dok je cena punjenja električnog automobila na kućnoj utičnici oko 2,34 evra (za istih 100 km) a na jakim punjačima oko 7,20 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.