Biralo 330.000 vozača: Ovo je omiljeni brend, da li ste čuli za njega?

Izvor: B92, 06.Feb.2024, 17:12

Biralo 330.000 vozača: Ovo je omiljeni brend, da li ste čuli za njega?

Istraživanja o najpopularnijim markama, ponekad, umeju baš da iznenade rezultatima.

To je slučaj i ovde, gde je američki Consumer Reports ispitao čak 330.000 vozača u SAD o tome koji automobilski brend im je omiljeni.

U obzir su uzeti automobili proizvedeni između 2021. i 2024. godine, a pobedu je, verovali ili ne, odnela marka Rivian, za koju vas ne bismo krivili i ako niste uopšte čuli.

U ponudi je bilo 29 marki, a samo je Rivian dobio ocenu 5 (maksimalnu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moguću) kada je u pitanju zadovoljstvo vozača. Najgoru ocenu, 1, dobio je brend Infiniti.

Vozači su upitani i kolika je verovatnoća da će ponovo kupiti automobile istog brenda koji već imaju, a i tu je Rivian pobedio - 86% vozača njihovih EV je reklo da bi opet isto odabrali.

Rivian u prodaji, inače, ima samo dva modela, pa je time njihov uspeh u ovom istraživanju još veći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.