Izvor: AutoBlog, 23.Jun.2011, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatne „Bebi parking karte” za novopečene roditelje

Svim Beograđanima koji su od 1. juna postali roditelji, JKP "Parking servis" od danas poklanja po 30 besplatnih "Bebi parking karta", ali samo pod uslovom da su novopečene mame i tate vlasnici automobila, rekao je direktor tog preduzeća Boban Kovačević.Besplatne "bebi parking karte" za 30 sati besplatnog parkiranja u svim parking zonama u Beogradu, ali ne i u garažama, mogu da dobiju svi roditelji koji dokažu da imaju novorođenče i auto na svoje ime, rekao je Kovačević na konferenciji za novinre. "Bebi parking karte" važe godinu dana od dana preuzimanja, a biće obeležene serijskim brojem za registarsku oznaku vozila i evidentirane u sistemu kontole parkiranja, pa će bilo kakva zloupotreba tih karata biti nemoguća, istakao je...

Nastavak na AutoBlog...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobili ste bebu? Dobićete i besplatni parking

Izvor: medio.rs, 23.Jun.2011

Svim Beograđanima koji su od 1. juna postali roditelji, JKP "Parking servis" poklanja po 30 besplatnih "Bebi parking karta", ali samo pod uslovom da su novopečene mame i tate vlasnici automobila, rekao je direktor tog preduzeća Boban Kovačević.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta AutoBlog. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta AutoBlog. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.