Berger: Fetel i Alonso mogu zajedno

Izvor: Autoportal.rs, 05.Nov.2014, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berger: "Fetel i Alonso mogu zajedno"

Da će četvorostruki svetski šampion naredne sezone voziti za proslavljeni italijanski tim poznato je već više od mesec dana. Od tada se neprestano priča o tome gde će Fernando Alonso naredne sezone. Legendarni vozač Formule 1 smatra da Španac nema potrebe da traži sebi novi dom.

Ferrari trenutno pod ugovorom ima ček trojicu sadašnjih ili bivših svetskih šampiona. Sebastijan Fetel će u crveni bolid sesti tek na kraju sezone, Kimi Raikonen >> Pročitaj celu vest na sajtu Autoportal.rs << najverovatnije ostaji i 2015. kako bi zaradio još koju desetinu miliona. A za koga će voziti Fernando Alonso?

Mišljenja su podeljena oko toga gde bi Španac trebalo da ode kako bi sebi dao najbolju šansu da se barem još jednom pre kraja karijere okiti novom titulom svetskog šampiona. Međutim Patrik Berger smatra da bi tandem Alonso-Fetel mogao savršeno da funkcioniše.

"Da sam ja na mestu Ferarija ja bih zadržao Alonsa. Sa dva pilota kao što su Fetel i Alonso ovaj tim bi imao dva najbolja vozača u šampionatu," rekao je Bergerg.

I ranije su viđeni pokušaji da dva vrhunska pilota voze za isti tim ali je retko kada to funkcionisalo. Vrlo brzo dođe do sukoba i nesuglasica pa je zato bolje da svako krene na svoju stranu, u ovom slučaju da Alonso sebi nađe nove poslodavce.

Nastavak na Autoportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Autoportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Autoportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.